Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

TÜBİTAK TBAE Seminerleri

TÜBİTAK-Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü (TBAE)
TBAE Seminerleri
Gebze, TÜRKİYE
TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü’nün canlı seminer programları verimli araştırma ortamının önemli bir parçasıdır. Bu etkinliklerde, enstitünün araştırma alanlarındaki güncel gelişmeler ve yeni fikirler tartışılmaktadır. Dünyaca ünlü yabancı ve Türk bilim insanlarının katılımları ile gerçekleştirilen bu etkinlikler, genç araştırmacıların ve öğrencilerin ilgi odağına dönüşmektedir. Seminer programları önceden yayımlanarak bilim ve eğitim camiasından geniş katılım teşvik edilmektedir. Bu seminer programları kapsamda, Kaliforniya Üniversitesi’nden, Irvine (ABD) Prof. Dr. Xiaoqing Pan “Elektron Mikroskobu ile Arayüzlerin Ortaya Çıkan Özelliklerinin ve Dinamiklerinin İncelenmesi” başlıklı bir konuşma yapacaktır.

Adı geçen konuşma, 20 Ekim 2022 tarihinde, saat 11:00 – 12:00 (GMT +3) arasında TBAE-MAM bünyesinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Üniversitelerimizden geniş katılım teşvik edilecektir. Ayrıca etkinliğimiz Zoom Platformu üzerinden canlı olarak da yayınlanacaktır.
Web Sitesi: https://tbae.tubitak.gov.tr/tr/haber/tubitak-tbae-mam-ortak-seminer

TÜBİTAK-Research Institute for Fundamental Sciences (TBAE)
TBAE Seminars
Gebze, TURKİYE
TÜBİTAK Research Institute for Fundamental Sciences organizes a lively program of seminars, which is an integral part of its productive research environment. These events are held with the participation of internationally renowned foreign and Turkish scientists, with the aim to discuss the current developments and new ideas in the research areas of the institute and to become the focus of attention of young researchers and students. Seminar programs are announced in advance to welcome broad participation from the scientific and educational community. As part of these seminar programs Prof. Dr. Xiaoqing Pan from the University of California, Irvine (USA) will give a talk entitled “Probing the Emergent Properties and Dynamics of Interfaces by Electron Microscopy”.
The talk will be held in-person on October 20 2022, 11:00 – 12:00 (GMT +3) as a joint seminar of TÜBİTAK TBAE-MAM. The seminar will also be live-streamed via Zoom platform.

Web Site: https://tbae.tubitak.gov.tr/en/haber/tubitak-tbae-mam-joint-seminar